WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jaarlijks kopen CBM-leden circa 375 miljoen kWh aan elektriciteit en 80 miljoen m3 gas voordelig in via het energiecollectief. Dat is goed voor een bedrag van 45 miljoen euro. Het beheer van dit energiecollectief is ondergebracht bij een deskundige samenwerkingspartner, WDM. De energiemarkt is namelijk complex en ondoorzichtig.

Als ondernemer hou je je waarschijnlijk niet dagelijks bezig met de inkoop van energie. WDM volgt dagelijks de actuele ontwikkelingen op de energiemarkt. Daardoor profiteren CBM-leden al jarenlang van voordelige tarieven onder het marktgemiddelde.“De gas- en elektriciteitsrekening is vaak een flinke kostenpost. Door slim in te kopen kun je fors besparen.”

Ruim 200 leden nemen deel in het energiecollectief en besparen jaarlijks aanzienlijk op hun energiekosten. Voor 2021 gelden onderstaande tarieven.

Prijzen:
Leveringsjaar 2021

Elektriciteit hoog: 5,4793 ct/kWh
Elektriciteit laag: 4,2142 ct/kWh
Gas (kleinverbruik): 19,259 ct/m3 (incl. regiotoeslag)

 

Let op: niet iedereen kan naderhand nog tegen deze tarieven instappen. Prijzen zijn afhankelijk van instapdatum en volume.

Voorwaarden

  1. Bedrijf is CBM, NBvT of VVNH-lid.
  2. Men geeft een mandaat af voor de inkoop van energie. Na verlening van dit mandaat, is het mogelijk uit het collectief te stappen middels schriftelijke opzegging. De deelname aan het collectief eindigt alsdan de dag nadat de op het moment van opzegging ten behoeve van het collectief aangegane verplichting afloopt (of men sluit een contract af voor een vaste periode tegen een vaste prijs).
  3. Men betaalt jaarlijks deelnemerskosten aan CBM voor deelname.  Voor elektriciteit kunnen er vijf aansluitingen meedraaien voor de prijs van één.

Deelnamekosten
Als CBM-lid krijg je 25% korting op de deelnamekosten van het collectief.

Wil je meer weten, vul dan het onderstaande formulier in. Als je alle gegevens hebt ingestuurd, nemen wij contact met je op voor een vrijblijvende offerte en verdere toelichting.