WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jaarlijks kopen CBM-leden circa 375 miljoen kWh aan elektriciteit en 80 miljoen m3 gas voordelig in via het energiecollectief. Dat is goed voor een bedrag van 45 miljoen euro. Het beheer van dit energiecollectief is ondergebracht bij een deskundige samenwerkingspartner, WDM. De energiemarkt is namelijk complex en ondoorzichtig.

Als ondernemer hou je je waarschijnlijk niet dagelijks bezig met de inkoop van energie. WDM volgt dagelijks de actuele ontwikkelingen op de energiemarkt. Daardoor profiteren CBM-leden al jarenlang van voordelige tarieven onder het marktgemiddelde.“De gas- en elektriciteitsrekening is vaak een flinke kostenpost. Door slim in te kopen kun je fors besparen.”

Ruim 200 leden nemen deel in het energiecollectief en besparen jaarlijks aanzienlijk op hun energiekosten. Voor 2019 gelden onderstaande tarieven, voor 2020 en 2021 zijn we al aan het inkopen.

Prijzen:
Leveringsjaar 2019

Elektriciteit loog: 5,617 ct/kWh
Elektriciteit laag: 4,282 ct/kWh
Gas (kleinverbruik): 22,271 ct/m3 (incl. regiotoeslag)

Deelnamekosten
Als CBM-lid krijg je 25% korting op de deelnamekosten van het collectief.

Wil je meer weten, vul dan het onderstaande formulier in. Als je alle gegevens hebt ingestuurd, nemen wij contact met je op voor een vrijblijvende offerte en verdere toelichting.