WORD LID BEL ONS MAIL ONS

CBM heeft een energiescan ontwikkeld waarmee je een goed beeld krijgt van jouw situatie ten opzichte van de branche. Je krijgt een benchmark van jouw energiehuishouding en een energiebalans waarin je ziet waarvoor je je verbruikte energie inzet. Bovendien krijg je energiebesparende maatregelen aangereikt met een indicatie van de terugverdientijden. Om de scan volledig in te kunnen vullen, heb je de verbruiksgegevens van je bedrijf nodig

De resultaten uit de energiescan kun je downloaden als rapportage. Zo helpen we je op weg om actief aan de slag te gaan met de maatregelen. Wil je deze maatregelen uitvoeren, neem dan contact op met je huisinstallateur, of zoek een expert via branchevereniging Techniek NL.

Je kunt ook advies opvragen bij CBM. We helpen je graag verder door middel van collectieve inkoop van bijvoorbeeld zonnepanelen of energiemonitoringsystemen, zodat we gezamenlijk gunstige deals kunnen afsluiten.

Als je bedrijf meer dan 50.000 kWh elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas verbruikt, dan ben je verplicht om via het e-loket van RVO te melden welke energiebesparende maatregelen je al hebt genomen. De resultaten van de energiescan vormen een basis voor de benodigde informatie voor deze melding.

DOE DE SCAN VOOR LEDEN

 

IK WIL ALS NIET-LID EEN SCAN

Volledige ontzorging bij informatieplicht energiebesparende maatregelen.

Wil je hulp bij dit tijdrovende proces? Dan stuurt CBM een energie-expert naar je toe. Deze loopt systematisch de genomen en erkende maatregelen op je locatie door. Je krijgt een rapportage. Bovendien worden de resultaten voor je ingediend bij het e-loket van RVO via een centrale e-herkenning van CBM op basis van een machtiging. Deze service kost je als CBM lid slechts vanaf € 450,- excl. BTW afhankelijk van je energieverbruik.

Aanmelden