WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Uhoo-Sensor werkplaats

Een mooie interface geeft je alle informatie die je nodig hebt om op een eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen manier te monitoren wat er gebeurt in jouw werkplaats. Je wordt op de hoogte gehouden van plotselinge veranderingen in de luchtkwaliteit en je ontvangt tips met probleemoplossingen zodat je controle krijgt over de luchtkwaliteit.

LEES VERDER

Smappee energiemonito­ring

Eenvoudig inzicht en controle over je energieverbruik en -productie. Deze oplossing geeft real-time gegevens over elektriciteit, zonne-energie, gas en water. Inclusief volledige sub-meting (elektraverbruik per groep of apparaat).

LEES VERDER

CBM-cloud

De CBM-cloud maakt je (werk-)omgeving zichtbaar en combineert dit met slimme oplossingen voor het besparen van energie. Alle data wordt doorgestuurd naar je persoonlijke portal, wat inzicht geeft in energieverbruik en het binnenklimaat.

LEES VERDER

Luchtkwaliteit beïnvloedt verspreiding virussen

In één oogopslag zien of je werkplek gezond is? Exact advies over het aanpassen van je werkplek? Dat kan: Koninklijke CBM heeft samen met AirTeq een platform ontwikkeld, waarmee het binnenklimaat inzichtelijk wordt door meting met sensoren van uHoo. Vanuit een dashboard krijg je inzicht in de luchtkwaliteit van je werkplaats en kantoor én je kunt het vergelijken met het branchegemiddelde. Binnenkort wordt een software-update gelanceerd waarin een waarschuwing is verwerkt gericht op de voorkoming van de verspreiding van virussen zoals COVID-19.

De eerste 100 aanmeldingen krijgen het starterpakket ter waarde van € 950,- gratis!

Meer informatie is te vinden in onderstaande folder of neem contact op met Dirk van Deursen, Innovatie en energiebesparing. Het aanvragen van het starterspakket kan via Arie den Hartog (AirTeq B.V) 06 20 27 1942.

Folder Luchtkwaliteit en een gezond binnenklimaat