WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Uhoo-Sensor werkplaats

Een mooie interface geeft je alle informatie die je nodig hebt om op een eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen manier te monitoren wat er gebeurt in jouw werkplaats. Je wordt op de hoogte gehouden van plotselinge veranderingen in de luchtkwaliteit en je ontvangt tips met probleemoplossingen zodat je controle krijgt over de luchtkwaliteit.

LEES VERDER

Smappee energiemonito­ring

Eenvoudig inzicht en controle over je energieverbruik en -productie. Deze oplossing geeft real-time gegevens over elektriciteit, zonne-energie, gas en water. Inclusief volledige sub-meting (elektraverbruik per groep of apparaat).

LEES VERDER

CBM-cloud

De CBM-cloud maakt je (werk-)omgeving zichtbaar en combineert dit met slimme oplossingen voor het besparen van energie. Alle data wordt doorgestuurd naar je persoonlijke portal, wat inzicht geeft in energieverbruik en het binnenklimaat.

LEES VERDER

Luchtkwaliteit en een gezond binnenklimaat met CBM

In één oogopslag zien of je werkplek gezond is? Exact advies over het aanpassen van je werkplek? Dat kan met het nieuwe platform binnenklimaat monitoring van Koninklijke CBM en AirTeq. Je krijgt maandelijkse rapportages hoe gezond jouw bedrijf is ten opzichte van de branchegemiddelde. Het geeft je inzicht om het werkklimaat voor je personeel nog beter te maken, en bovendien krijg je ook nog kennis van eventuele mogelijkheden om te besparen op je energiekosten.
De eerste 100 aanmeldingen krijgen het starterpakket ter waarde van € 950,- gratis!

Ben je benieuwd en wil jij dit ook? Meld je aan bij Dirk van Deursen, Innovatie en energiebesparing.

Luchtkwaliteit en een gezond binnenklimaat