WORD LID BEL ONS MAIL ONS

De uHoo sensor heeft 9 sensoren voor luchtkwaliteit verpakt in een klein apparaat ter grootte van een koffiemok. Aangedreven door een krachtige ARM-processor, helpt uHoo controle te krijgen over de lucht in je werkplaats en kantoor. Uhoo zorgt er ook voor dat je gegevens veilig zijn met uHoo’s 256-bit-codering via SSL.
Een mooie interface geeft je alle informatie die je nodig hebt om op een eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen manier te monitoren wat er gebeurt in jouw werkplaats. Je wordt op de hoogte gehouden van plotselinge veranderingen in de luchtkwaliteit en je ontvangt tips met probleemoplossingen zodat je controle krijgt over de luchtkwaliteit.

Belangrijke zaken als PM2.5, VOC, CO en NO worden gemeten. Op dit moment voeren we een experiment uit bij acht CBM-leden. Door middel van de data kunnen we door kleine maatregelen verbeteringen doorvoeren die de luchtkwaliteit te goede komt. Het resultaat is een gezondere en veiligere werkomgeving, besparing op verliezen en een beter product voor je klant.

Interesse? Neem contact met ons op.