WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Zonpartner CBM
Duurzame energie is aantrekkelijk, zeker voor CBM-leden waar het energieverbruik door machines hoog is. Zonnepanelen leveren direct flinke besparingen op de energierekening. Een investering in een zonnesysteem is dan ook financieel rendabel. Via het collectief van CBM kun je investeren in zonnestroom. Na een uitgebreid selectieproces is Lens gekozen als allround zonpartner voor CBM-leden. Hierdoor profiteer je niet alleen van hoge kwaliteit dienstverlening, maar ook van maximaal rendement.

Lens ontwikkelt, realiseert en beheert sinds 2012 zonnedaken door heel Nederland. Dit doen ze met een langetermijnvisie zodat klanten gedurende de gehele levensduur zorgeloos profiteren van de voordelen van hun zonnesysteem. Met een professionele aanpak en oprechte klantgerichtheid helpt Lens de CBM-leden te verduurzamen en tegelijkertijd een mooi rendement te behalen.

Complete ontzorging
Lens onderscheidt zich in de markt op kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat zie je terug in het advies, de productkeuze, de complete dienstverlening, betrokken mensen en heldere communicatie. Ze hebben alle benodigde certificaten, zoals VCA** en ISO waarmee veilig en professioneel werken centraal staan. De zonnesystemen van Lens worden daar waar nodig geïnspecteerd conform de nieuwste SunO Scope 12-richtlijnen. Daarmee weten we zeker dat de installaties van goede kwaliteit zijn en voldoen aan de eisen en normen in verband met verzekerbaarheid.

Lokale partners
Lens werkt met gecertificeerde servicepartners door heel Nederland en zoveel mogelijk met lokale partners zoals bijvoorbeeld de huisinstallateur (AC) van de locatie. Is er al een vaste installatiepartner? Laat het weten, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Interesse?
Wil jij jouw bedrijf verduurzamen, optimaal gebruik maken van duurzame energie en tegelijkertijd je investering laten renderen? Dit begint altijd met een inventarisatie van de mogelijkheden en businesscase voor jouw situatie. Vraag daarvoor gratis een quickscan aan.

quickscan aanvragen

terug naar CBM Energie


Leden vertellen | Be by Bèta 


Toon Mampaey van Be by Bèta, fabrikant in kantoormeubilair, is dagelijks bezig met zo duurzaam mogelijk produceren. Naast het verminderen van afval betekent dat ook besparen op energie, en dus koos hij via het collectief van CBM voor zonnepanelen van onze zonpartner Lens. Na een constructieberekening door Lens konden er maar liefst 352 panelen geplaatst worden bij Be by Bèta, waardoor ze nu al meer energie opwekken dan ze zelf gebruiken!

Leden vertellen | Nieuwkoop International

Martin Nieuwkoop van Nieuwkoop International ziet de toekomst zonnig tegemoet. Het bedrijf in maatwerk interieurs produceert alles in huis en begin dit jaar gingen de energiekosten opeens door het dak. Martin schakelde CBM in die, na het maken van een energiescan, heeft geholpen met het isoleren van het dak en het plaatsen van ventilatoren in de productieruimtes. Daarnaast is zonpartner Lens ingeschakeld die na berekening 160 panelen optimaal heeft geplaatst, waardoor er nu net zoveel wordt opgewekt als er wordt verbruikt.